Публікації

Показано дописи з вересень, 2024
Зображення
  В рамках тижня «Безпека на дорозі» у 11-А класі була проведена виховна година на тему “Безпека на дорозі - запорука життя і здоров*я”. Метою виховної години було провести інформаційно- просвітницьку роботу серед учнів, направлену на формування безпечної поведінки та позитивного ставлення до вимог безпеки учасників дорожнього руху.
Зображення
    У рамках проведення в ліцеї Олімпійського тижня  в  11-А класі відбувся урок “Олімпійські ігри: історія і сучасність”.  Здобувачі освіти переглянули відео про історію проведення Олімпійських ігор, їх символіку. У нашому класі теж є свої спортсмени, які розповіли про свої досягнення.

Всеукраїнський урок «Ми — Майбутнє»!

Зображення
  06.09.2024 було проведено Всеукраїнський урок «Ми — Майбутнє»! Одинадцятикласники подивились документальний фільм про історії п'ятьох українських підлітків та їхніх наставників, які активно працюють над розвитком України під час війни. Після фільму діти висловили свої думки про побачене та теж запропонували різні заходи щодо поліпшення життя у нашій громаді.
Зображення
    Вступний та первинний інструктажі в умовах дистанційної освіти.

Перший урок!!

Зображення
Перший урок під символічною назвою «Vincit qui meminit» («Перемагає той, хто пам’ятає») став нагодою для учнів вшанувати героїв, які віддали своє життя за незалежність і суверенітет нашої держави. Гортали сторінки історії нашої країни, говорили про видатних українців, які працювали в ім'я ствердження незалежності України, про те, що “рашизм” хоче знищити нашу тисячолітню історію…

День знань

Зображення
Ось так ми відсвяткували День знань у ліцеї! Зустріли старих та нових друзів, послухали вітальне слово Любов Василівни, поділилися враженнями від літніх канікул, поспілкувалися з вчителями та просто пораділи, що попереду ще стільки нового й цікавого.  Вітаємо всіх з новим навчальним роком! Нехай він буде повний несподіваних та приємних відкриттів, нехай вперед вас веде натхнення та жага до пізнання!